Hippo in Nelli že komaj čakata, da vas spoznata!

Dragi otroci in starši,

Naše igralne urice potekajo enkrat tedensko po 45min in obsegajo vsega skupaj 28 ur (nekje sedem mesecev). Jezikovne igralne urice potekajo v Slovenski Bistrici in okolici že sedmo leto, tako otroci in starši pa so z našimi jezikovnimi igralnimi uricami zelo zadovoljni. Naše jezikovne igralne urice se razlikujejo od drugih tečajev za predšolske otroke, saj jih pri učenju jezika vodi plišasti nilski konj Hippo (angleščina) in punčka Nelli (nemščina), otroci prejmejo svojo mapo in delovni zvezek, kamor lepijo nalepke, rišejo, rešujejo naloge,…. Program je popolnoma prilagojen otrokom, ki še ne berejo, veliko pa je poudarka na gibanju, petju in plesu. Vsak teden vas učiteljice obvestijo o tem, kaj so se otroci učili ta teden, tako da imate pregled nad tem, kaj delajo.

Cena je od 25€ do 35€ na mesec, nudimo pa popust, če poravnate tečaj v celoti na začetku, prav tako nudimo popust za dva otroka iz iste družine. Letos vpisujemo v angleške in nemške igralne urice in nudimo popust tudi v primeru, da otrok obiskuje in angleške in nemške igralne urice. Predstavitev jezikovnih uric bo na Dnevu odprtih vrat, 8. 9. 2018 v Hiši dobrega počutja na Ljubljanski cesti 6 v Slovenski Bistrici. Prijavite se lahko tako, da nam pošljete (ali po pošti ali e-pošti) izpolnjeno prijavnico na hrbtni strani letaka ali nam napišete sporočilo na info@blabla.si ali pokličete na 040 638 830.

Med vsemi, ki nas boste obiskali na Dnevu odprtih vrat 8. 9., bomo izžrebali nekoga, ki bo jezikovne igralne urice obiskoval celo leto BREZPLAČNO!

Kje vse letos vpisujemo:

  • Fram (jezikovne igralne urice bodo potekale v vrtcu),
  • Slovenska Bistrica (jezikovne igralne urice bodo potekale v popoldanskem času na 2. OŠ),
  • Leskovec (potekale bodo v vrtcu),
  • Makole (potekale bodo v sosednji šoli),
  • Poljčane (potekale bodo v sosednji šoli),
  • Pragersko (potekale bodo v sosednji šoli),
  • v Slovenski Bistrici in okolici, kjer bomo imeli vsaj pet prijav.