“GOVORIŠ BLA BLA?”

Plakat 2013

BLA BLA vpisuje v svoje tečaje angleškega jezika ter druge tečaje, ki jih ponujamo na področju Slovenske Bistrice in Maribora. Če se želite hitro in učinkovito naučiti angleškega jezika in nimate veliko časa, vas vabimo na naš intenzivni vikend tečaj angleškega jezika. V kolikor imate otroka v vrtcu v Slovenski Bistrici ali Mariboru in razmišljate o učenju tujega jezika, vas vabimo k vpisu v naše Angleške igralne urice. Zakaj se odločiti ravno za naše BLA BLA tečaje ter vse druge informacije o tečajih angleškega jezika za odrasle, za predšolske otroke, o individualnih urah in inštrukcijah, ki jih ponujamo, si lahko preberete na naši spletni strani, ki je namenjena samo jezikovnim in drugim tečajem, to je www.centerblabla.si.

Preglejte še našo ostalo ponudbo tečajev, ki jih nudimo poleg jezikovnih tečajev, preberite v čem se razlikujejo naši tečaji od drugih ter preverite, kje vse vpisujemo v tečaje angleškega jezika za predšolske otroke, tečaje za odrasle in druge tečaje.

Na vseh naših tečajih je število mest omejeno zaradi zagotavljanja večje kakovosti učenja, zato se prijavite še danes!

Poleg naših tečajev pa se seveda nismo odpovedali naši glavni dejavnosti, ki je še vedno prevajanje in lektoriranje. V kolikor potrebujete kakovosten prevod po ugodni ceni, ste na pravi strani! Prevajamo v več jezikov, naše okvirne cene si lahko preberete na podstrani Prevajanje. Če se zanimate za lektoriranje, ste prav tako na pravi strani, več o lektoriranju si lahko preberete na podstrani Lektoriranje. Več o BLA BLA, prevajanju, lektoriranju, pisanju, naši ekipi in vsem ostalem pa boste našli na vseh naših podstraneh.