Hippo že komaj čaka, da vas spozna!

Dragi otroci in starši,

Naše igralne urice potekajo enkrat tedensko po 45min in obsegajo vsega skupaj 28 ur (nekje sedem mesecev). Angleške igralne urice izvajamo v Mariboru in Slovenski Bistrici in okolici že pet let, tako otroci in starši pa so z našimi Angleškimi igralnimi uricami zelo zadovoljni. Na spletni strani Rezultati ankete zadovoljstva si lahko preberete več. Naše angleške igralne urice se razlikujejo od drugih tečajev za predšolske otroke, saj jih pri učenju jezika vodi plišasti nilski konj Hippo, otroci prejmejo svojo mapo za angleščino in delovni zvezek, kamor lepijo nalepke, rišejo, rešujejo naloge,…. Program je popolnoma prilagojen otrokom, ki še ne berejo, veliko pa je poudarka na gibanju, petju in plesu.

Cena je 25€ na mesec, nudimo pa popust v vrednosti 25€, če poravnate tečaj v celoti na začetku. Nudimo popust za dva otroka iz iste družine.

Kje vse letos vpisujemo:

  • Fram (Angleške igralne urice bodo potekale ob četrtkih v dveh skupinah od 14.30-16.05 v vrtcu),
  • Slovenska Bistrica (Ang. igralne urice bodo potekale ob sredah od 16.30-17.15 na 2. OŠ),
  • Leskovec (potekale bodo ob sredah od 15.15-16.00),
  • Pragersko (potekale bodo v sosednji šoli pred 15. uro),
  • Poljčane (potekale bodo ob torkih od 15.15-16.00),
  • Kebelj (potekale bodo ob četrtkih).

Kjer bodo Angleške igralne urice potekale v sosednji šoli pred 15. uro, pride učiteljica po otroke v vrtec in jih po koncu odpelje nazaj v vrtec.

Prijavite se lahko na info@blabla.si, preko spletnega obrazca desno ali na telefonski številki 040 638 830 (Darja), ob prijavi napišite starost otroka, kraj, v katerem bi želel obiskovati Angleške igralne urice in če je Angleške igralne urice že obiskoval.