CWKreativno ali ustvarjalno pisanje. Poleg prevajanja in lektoriranja pri podjetju BLA BLA tudi poskrbimo za pravo predstavitev vašega podjetja in/ali izdelkov ter storitev, ki jih ponujate. Po ugodni ceni ponujamo več storitev, kot so izdelava spletne strani, urejanje spletne strani ter vodenje Facebook strani. Imate izdelek, pa ne veste kako ga predstaviti? Prepustite ta del nam in se osredotočite na drugo delo. Veste, kakšno spletno stran si želite, kaj bi na njej predstavili pa ne veste kako? Tudi za to lahko poskrbimo mi. Vi verjamete v svoje storitve in izdelke, mi pa jih znamo predstaviti na pravi način. V vašem imenu bomo objavljali članke na spletni strani, jo urejali in skrbeli, da bo vedno kot iz škatlice ter privabljala stranke. Poleg izdelave in urejanja spletne strani vam brezplačimo ustvarimo stran na Facebooku, ki jo bomo prav tako urejali in vodili po vaših željah.

Tukaj smo na vrsti mi. Ne veste, kako predstaviti vaš nov izdelek na zanimiv, vabljiv način? Pišite nam. Nimate časa vnašati novih izdelkov, opisov? Pišite nam. Ne veste kaj sploh objaviti na svoji spletni strani? Pokličite nas. Pri BLA BLA, podjetju za prevajanje, lektoriranje in izobraževanje bomo za vas naredili celostno ponudbo od izdelave spletne strani, urejanja, lektoriranja do prevajanja in še veliko več.

——————–

In the end it’s all about the service you offer, the value your product or service has for someone else. Sometimes it’s difficult to get the message across in a foreign language, on a foreign market and you need someone to translate that value the right way. 

This is why we don’t just offer translating all your brochures, your entire website, all your product descriptions and just change currency if need be, but rather work with you, decide what needs translation, what needs rewriting, altering in order for you to achieve the best possible result for your products and services on the Slovenian market.

Let us help you find your voice in Slovenia!

[contact-form-7 404 "Not Found"]