Pri podjetju BLA BLA se zavedamo, da smo obdani z angleškim jezikom. V kolikor ste odrasli, ste se vsaj malo že učili angleščino, po vsej verjetnosti ste se učili govoriti in pisati angleško že v osnovni šoli, nato pa nadaljevali na srednji šoli in še kasneje. Vsak dan, ko se peljete v službo, po radiu poslušate angleške pesmi in vsak večer po televiziji gledate ameriške filme in poslušate angleški jezik. Angleški jezik je vse okrog nas, ni pa nujno v nas.

Intenzivni vikend tečaj angleškega jezika

Zato smo se odločili za intenzivne vikend tečaje angleškega jezika za odrasle, kjer vas z angleščino dobesedno prepojimo. Intenzivni vikend tečaj angleškega jezika poteka v sklopu treh vikendov, ko govorimo, beremo, kažemo, pojemo in dobesedno dihamo angleško. Ker smo prepričani, da na neki ravni, čeprav nezavedni, angleško že znate, verjamemo, da potrebujete samo prebuditi vaše angleško znanje. Kar pa najlažje storimo, če vas dobesedno vržemo v bazen in prisilimo, da plavate, če govorimo v prispodobah.

Tečaj vsak dan, ko poteka, začnemo in zaključimo z meditacijo. Zakaj? Meditacija ali kratko sproščanje je pomembna, da nas nekako umiri in pripravi na učenje. Vsak izmed nas vsak dan misli na tisoč stvari, ki jih mora opraviti tisti in naslednji dan, takšno beganje uma pa seveda slabo vpliva na učenje novih veščin. Na BLA BLA tečaju vas želimo pripraviti na kar najhitrejše učenje tujega jezika, kar dosegamo z novimi tehnikamo učenja, kot tudi sproščanjem, sugestijo, ki odpira um in ustvarja tiste najbolj optimalne razmere za učenje. Ko zaključimo dan, ponovno opravimo meditacijo, ki nam vtisne znanje v dolgoročni spomin, pripravi na “zunanji svet” ter ponudi prijetno sprostitev preden odidemo po naših opravkih.

Intenzivni vikend tečaj angleškega jezika poteka 3 vikende. Vsak vikend, ko tečaj poteka, opravimo v petek štiri šolske ure, v soboto sedem in nedeljo šest ur. Med učenjem imamo kratke odmore, med celodnevnim učenjem pa tudi odmor za kosilo. Celoten tečaj obsega 50 ur in stane samo 320 evrov.

VPISUJEMO V INTEZIVNI VIKEND TEČAJ ANGLEŠKEGA JEZIKA:

– v Slovenski Bistrici

Niste opazili naše ponudbe v vašem kraju? Pišite nam!