VPIS V ANGLEŠKE IGRALNE URICE ZA ŠOLSKO LETO 2014/15!!!

AIU14

Angleške igralne urice so naš tečaj angleščine za predšolske otroke in otroke prvega šolskega obdobja (1. do 3. razred).

Vpisujemo v tri stopnje:

1. stopnja ali Angleške igralne urice so namenjene najmlajšim, od 3. do nekje 5. leta starosti, kjer se otroci spoznajo z angleškim jezikom preko iger, gibanja, slikovnih kartic, preprostih pravljic in pesmic. Tečaj je prilagojen otrokom, ki še ne berejo in pišejo. Prva stopnja je za vse, ki še niso bili v stiku z angleškim jezikom in ki prvič obiskujejo tečaj tujega jezika.  Angleške igralne urice potekajo enkrat ali dvakrat tedensko in obsegajo 20 šolskih ur.

Cena Angleških igralnih uric je odvisna od tega kje potekajo ter od števila prijavljenih otrok. Okvirna cena za celotni tečaj, ki obsega 20 ur po 45 min in traja približno štiri mesece, je med 110-150 EUR. Cena se lahko poravna v dveh obrokih, nudimo pa tudi popust za drugega otroka iz iste družine. Otroci na začetku prejmejo svojo knjigo in mapo, kamor pospravijo vse za Angleške igralne urice.

2. stopnja ali Angleške igralne urice I so namenjene malo starejšim predšolskim otrokom, od 4. do 6. leta starosti. Namenjena je otrokom, ki so že obiskovali Angleške igralne urice ali bili v stiku z angleščino, ki poznajo osnove jezika (se znajo predstaviti, šteti do 10, poznajo osnovne barve,…). Tudi druga stopnja Angleških igralnih uric je prilagojena otrokom, ki še ne berejo ali pišejo in učenje poteka preko veliko gibanja, plesa, z učenjem pesmic, pravljic, slikovnih kartic in podobno.

Angleške igralne urice I potekajo enkrat ali dvakrat tedensko in obsegajo 20 šolskih ur.

Cena Angleških igralnih uric I je odvisna od tega kje potekajo ter od števila prijavljenih otrok. Okvirna cena za celotni tečaj, ki obsega 20 ur po 45 ali 60 min in traja približno štiri mesece, je med 110-150 EUR. Cena se lahko poravna v dveh obrokih, nudimo pa tudi popust za drugega otroka iz iste družine. Otroci na začetku prejmejo svojo knjigo in mapo, kamor pospravijo vse za Angleške igralne urice.

3. stopnja ali Angleške igralne urice II so namenjem otrokom prvega šolskega obdobja, od 6. do 9. leta. Tretja stopnja je namenjena otrokom, ki so že obiskovali Angleške igralne urice ali imajo že osnovno znanje angleškega jezika. Tudi na tretji stopnji je veliko poudarka na učenju jezika preko gibanja, plesa, pesmic, slikovnih kartic, nekaj malega pa na tej stopnji tudi že pišemo in beremo.

Angleške igralne urice II potekajo enkrat ali dvakrat tedensko in obsegajo 20 šolskih ur.

Cena Angleških igralnih uric II je odvisna od tega kje potekajo ter od števila prijavljenih otrok. Okvirna cena za celotni tečaj, ki obsega 20 ur po 45 ali 60 min in traja približno štiri mesece, je med 110-150 EUR. Cena se lahko poravna v dveh obrokih, nudimo pa tudi popust za drugega otroka iz iste družine. Otroci na začetku prejmejo svojo knjigo in mapo, kamor pospravijo vse za Angleške igralne urice.

Več o naših tečajih angleščine za najmlajše si lahko preberete na strani Angleške igralne urice.

KJE VPISUJEMO V ANGLEŠKE IGRALNE URICE:

– Vrtec Otona Župančiča Slovenska Bistrica

– Vrtec Leskovec

– Vrtec Črešnjevec

– Vrtec Pragersko

– v Slovenski Bistrici in okolici

Svojega otroka lahko vpišete na info@blabla.si, na telefonski številki 040 638 830, na naši Facebook strani ali tako da spodaj pustite komentar.

Slike z Angleških igralnih uric lahko najdete v Galeriji!

OKVIRNE PRIJAVE DO KONCA SEPTEMBRA, OKTOBRA PREDSTAVITEV V VAŠEM VRTCU!

Niste opazili naše ponudbe v vašem vrtcu? Pišite nam!

Podaljšali smo vpis za Angleške igralne urice in premaknili začetek za nekaj tednov!

Vpisujemo na naslednjih lokacijah in terminih:

2. Osnovna šola Slovenska Bistrica:

– torek 14.30 – 15.15,

– torek 15.30 – 16.15.

Osnovna šola Pragersko:

– torek 14.45 – 15.30.*

Osnovna šola Poljčane:

– petek 15.30-16.15.

Še vedno vpisujemo v vrtcih, ki niso pod Vrtcem Otona Župančiča (vrtec Leskovec, Črešnjevec, Laporje). Tam imamo zagotovoljen prostor v vrtcu in bomo pričeli s tečajem, ko bomo imeli pet prijav na eni lokaciji.

Pripravljamo tudi angleške delavnice za osnovnošolske otroke druge in tretje triade ter priprave na maturo za srednješolce.

Vpisujemo tudi v intenzivni tečaj za odrasle, ki se bo predvidoma pričel januarja 2015!

Še vedno vpisujemo tudi v individualne ure angleščine, kjer je še nekaj prostih terminov!

Ste podjetje in potrebujete posebno ponudbo tečaja angleščine? Pišite nam!

*Termin na Pragerskem se lahko še spremeni.