Jezikovne igralne urice so naš tečaj angleščine in nemščine za predšolske otroke in otroke prve triade. Zakaj je poseben? Zato, ker:

– razumemo kako se otroci učijo,

– ker je naša največja želja otrokom približati tuj jezik in učenje le-tega,

– ker se učimo na zabaven in igriv način,

– ker obvladamo angleški in nemški jezik,

– ker smo cenovno ugodni.

Tečaj angleščine in nemščine za predšolske otroke je popolnoma prilagojen otrokom, ki še ne berejo. Tako se na Jezikovnih igralnih uricah otroci učijo angleško preko gibanja, s pomočjo slikovnih kartic, iger in pesmi ter pravljic. Tečaji potekajo v zgodnjem jutranjem času (pred 8h) ali zgodnje popoldanskem času (pred 16. uro) ob zadostnem številu prijav in možnosti v vrtcu ali izven vrtca v popoldanskem času na izbranih lokacijah v bližini vrtca. Potekajo enkrat ali dvakrat tedensko in obsegajo 30 šolskih ur. Nudimo popust ob enkratnem plačilu tečaja za celo šolsko leto in popust na dva otroka iz iste družine. Na začetku tečaja otroci prejmejo svojo mapo, kamor lahko spravijo vse materiale, ki jih dobijo na tečaju. Prav tako vsak otrok prejme svojo knjigo ali delovni zvezek.

Na tej strani si lahko preberete rezultate ankete o zadovoljstvu z našimi Angleškimi igralnimi uricami za lansko šolsko leto.

!NOVO! Letos tudi Nemške igralne urice za otroke od 5-9 let!

KJE VSE VPISUJEMO V JEZIKOVNE IGRALNE URICE:

Slovenska Bistrica

Fram

Majšperk in okolica

Leskovec

Črešnjevec

Pragersko

v Slovenski Bistrici in okolici

na Spodnji in Zgornji Polskavi

Poljčane

Oplotnica

Kebelj

Rače

Limbuš

Selnica ob Dravi

Maribor

Svojega otroka lahko vpišete na info@blabla.si, na telefonski številki 040 638 830 ali na naši Facebook strani. Pri vpisu javite starost otroka in pa kje bi ga radi vpisali ter morebitno predznanje angleškega in nemškega jezika.

Več slik z Angleških igralnih uric lahko najdete v Galeriji!

Rezultate ankete za Angleške igralne urice lahko preberete tukaj.

PRIJAVE DO KONCA SEPTEMBRA, OKTOBRA PREDSTAVITEV IN ZAČETEK!

Niste opazili naše ponudbe v vašem vrtcu ali okolici? Pišite nam!