Inštrukcije za angleški jezik

Vsakdo kdaj potrebuje pomoč in nihče ne zna vsega. Pri podjetju BLA BLA ponujamo inštrukcije za angleški jezik na področju Slovenske Bistrice in Maribora za vse ravni znanja. Verjamemo, da lahko skupaj popravimo vsako slabo oceno in izboljšamo znanje angleškega jezika. Inštrukcije so popolnoma prilagojene potrebam vsakega posameznika, potekajo pa lahko v dvoje ali tudi troje.

Zakaj inštrukcije BLA BLA?

– ker se inštrukcije lahko začnejo prav takrat, ko jih potrebuješ in končajo, ko si dovolj napredoval,

– ker imamo znanje in izkušnje, da ti angleški jezik približamo,

– ker ti lahko z inštrukcijami pomagamo, da si sam pomagaš pri učenju,

– ker program inštrukcij popolnoma prilagodimo tebi,

– ker so cenovno ugodne.

Inštrukcije se izvajajo na področju Slovenske Bistrice, Maribora in okolice. Cena inštrukcij za angleški jezik je od 10 EUR naprej za šolsko uro, nudimo razne popuste ob zakupu večjega števila ur in druge popuste.

!NOVO! Inštrukcije opravljamo tudi preko Skype-a!

Individualne ure za angleški jezik

Bi radi na hitro obnovili znanje angleškega jezika, pripravljate predstavitev v angleškem jeziku, imate sestanek, kjer boste govorili angleško, odhajate na daljše potovanje pa se ne bi radi znašli v neprijetni situaciji? Naše individualne ure vam nudijo prav to. Pomoč, osvežitev znanja, hitro učenje. Individualne ure angleškega jezika takrat, ko jih vi potrebujete in v takšni meri, kot jih potrebujete. Lahko je to samo ena ura, lahko se dobivamo več tednov, mesecev. Program popolnoma prilagodimo vašim potrebam in času. Individualne ure lahko potekajo v vašem podjetju, na domu ali na našem sedežu ali tudi preko Skypa. Cena individualnih ur za angleški jezik je od 10 EUR naprej za šolsko uro, nudimo razne popuste ob zakupu večjega števila ur in druge popuste.

!NOVO! Individualne ure angleškega jezika opravljamo tudi preko Skype-a!