Govorite angleško ali nemško? Podjetje BLA BLA se že dobro desetletje ukvarja s poučevanjem in prevajanjem. V zadnjem času širimo svojo ponudbo tečajev. Prav pod imenom BLA BLA smo pred šestimi leti pričeli s tečaji angleškega jezika za predšolske otroke. Angleške igralne urice je tečaj angleškega jezika za tiste najmlajše, za otroke od 3. leta starosti naprej. Učenje angleškega jezika na tej stopnji je posebne narave, saj je potrebno otroke motivirati, vzbuditi željo po učenju tujega jezika ter jih tudi nekaj naučiti. Angleške igralne urice so prav to, saj na zabaven, igriv in otrokom prijazen način vzbudimo zanimanje za učenje angleščine ter se na igriv način učimo angleščine. Tukaj lahko preberete več o angleških in nemških igralnih uricah.

Poleg tečajev angleščine za predšolske otroke v podjetju BLA BLA organiziramo tudi druge tečaje za angleški in nemški jezik na vseh ravneh znanja. Med njimi so intenzivne priprave na maturo iz angleškega jezika, intenzivni tečaje angleščine in nemščine za odrasle, individualni tečaji angleščine in nemščine na vseh ravneh znanja in inštrukcije.

Preizkusite naše tečaje in videli boste, da boste ob koncu tečaja govorili bla, bla, bla…:)

Naši tečaji so na voljo v Slovenski Bistrici in okolici ter Mariboru. Na podstraneh si lahko preberete vse o naši ponudbi jezikovnih tečajev in individualnih urah.

Pišite nam na info@blabla.si ali nas pokličite na 040 638 830, da se dogovorimo o najboljši možnosti za vas.

——————–

Apart from translation and proofreading services we offer a wide range of language classes, which you can take individually or in a group. Our classes are available in Slovenska Bistrica and Maribor and via Skype from anywhere around the world.

Email us at info@blabla.si or call us at 040 638 830 to find out more.

I want to learn more: