Lahko imaš vse

BLA BLA danes praznuje že svoj 5. rojstni dan! Pred petimi leti, ko sem se odločila, da bom ‘samostojna’, sem sanjala, kako bom čez pet let pa že tako ali tako imela d.o.o., kako bom dobivala redna tedenska naročila za prevajanje, imela popolnoma utečeno prevajalsko delo, mogoče še celo kakšno majhno pisarno kje in kakšno sodelavko ali sodelavca. In pa seveda konkreten dobiček. Toda temu ni tako, po petih letih je še vedno moja ‘pisarna’ polna Lego kock in avtkov poleg vseh slovarjev in drugih prevajalskih pripomočkov. Še vedno ne dobivam naročil za prevajanje vsak ponedeljek ob 8h, ki jih moram potem oddati v petek do 15h. Ali to sploh obstaja?:) Pač ne gre vse naenkrat… Še vedno pa ostajam samostojna prevajalka, ki dela od doma, deli pisarno z otroškimi igračami in ima zelo razgiban delovni čas. Vseeno si iskreno povedano niti ne predstavljam, da bi opravljala kakšno drugačno delo.

Kaj smo letos uspeli pri BLA BLA? Začeli smo s tečaji za predšolske otroke Angleške igralne urice, popolnoma smo prenovili svojo spletno stran (všeč?:)) in naredili novo spletno stran, ki je posvečena samo tečajem (www.centerblabla.si). Poleg prevajanja seveda. Kar je za mamo treh otrok, starih od 0-5, vseeno kar precejšen uspeh.

Jeseni (ponovno) začenjamo na polno! S prevajanjem, tečaji, inštrukcijami… Preostanek poletja pa bom jaz poskušala še čim bolj izkoristiti in uživati s svojo najmlajšo…