AIU 2016

V letošnjem šolskem letu so Angleške igralne urice potekale na kar sedmih lokacijah in v osmih skupinah. Hvala, ker ste izpolnili našo anketo, s katero nam pomagate, da naše Angleške igralne urice še izboljšamo. Spodaj podajam rezultate letošnje ankete:

Za Angleške igralne urice ste izvedeli preko spleta (18 %), preko letakov (40 %) ali preko prijateljev (44 %).

Večinoma (80 %) ste odgovorili, da se vam zdi zgodnje učenje tujega jezika zelo pomembno oz. pomembno (20 %).

Naše Angleške igralne urice ste ocenili kot odlične (53 %), zelo dobre (42 %), dobre (5 %), v redu (0 %) in slabo (0 %).

Pri delu učiteljic ste prav tako lahko izbirali med odlično (58 %), zelo dobro (36 %), dobro 6 %), v redu (0 %) in slabo (0 %). Učiteljice ste tudi pohvalili s komentarji.

Program naših Angleških igralnih uric ste ocenili kot odličen (51 %), zelo dober (26 %) ali dober (23 %).

Izvedbo Angleških igralnih uric ste ocenili kot odlično (65 %), zelo dobro (20 %) ali dobro (15 %).

Pri vprašanju Kaj vam je bilo na Angleških igralnih uricah najbolj všeč, je bilo možnih več odgovorov, kar 90 % vas je odgovorilo, da program (knjiga, teme,…), 70 % učiteljica, 23 % prostor, 30 % termin in 16 % cena.

85 % vas nič ne bi spremenilo na Angleških igralnih uricah, 12 % bi spremenilo program, 7 % prostor, 7 % termin in pa 10 % ceno.

Največ vas je anketo izpolnilo staršev, katerih otroci so obiskovali Angleške igralne urice v Slovenski Bistrici (29 %), nato Oplotnica (17 %) Pragersko (15 %), Fram (15 %), Poljčane (9 %), Kebelj (8 %) in Limbuš (7 %).

Kar 90 % bi vsekakor priporočilo naše Angleške igralne urice drugim, medtem ko bi jih 10 % verjetno priporočilo. Nihče ni izbral možnosti mogoče, ki je bila tudi na voljo.

Hvala za vse vaše pohvale! Veliko vas je tudi izrazilo željo, da bi Angleške igralne urice potekale vse leto, kar bomo upoštevali in jih naslednje šolsko leto razširili na 30 ur. O vsem boste pravočasno obveščeni, če pa še ne prejemate naših sporočil, se pa lahko prijavite tukaj preko kontaktnega obrazca.