V letošnjem šolskem letu so Angleške igralne urice potekale na treh lokacijah. Hvala vsem, ki ste izpolnili našo anketo, saj bom nam pomagala pri oblikovanju Angleških igralnih uric za naslednje leto. Spodaj objavljam povzetek vaših odgovorov.

Za Angleške igralne urice ste izvedeli preko spleta (23 %), preko letakov (38 %) in preko prijateljev (39 %).

Večinoma (82 %) ste odgovorili, da se vam zdi zgodnje učenje tujega jezika zelo pomembno oz. pomembno (18 %).

Naše igralne urice ste ocenili kot odlične (58 %), zelo dobre (35 %) ali dobre (8 %).

Delo učiteljic na Angleških igralnih uricah ste ocenili kot odlično (55 %), zelo dobro (35 %) ali dobro (10 %).

Program naših Angleških igralnih uric ste ocenili kot odličen (44%), zelo dober (19 %) ali dober (37 %).

Izvedbo Angleških igralnih uric ste ocenili kot odlično (54 %), zelo dobro (22 %) ali dobro (24 %).

Pri vprašanju Kaj vam je bilo na Angleških igralnih uricah najbolj všeč, je bilo možnih več odgovorov, kar 93 % vas je odgovorilo, da program (knjiga, teme,…), 81 % učiteljica, 20 % prostor, 20 % termin in 7 % cena.

85 % vas nič ne bi spremenilo na Angleških igralnih uricah, 12 % bi spremenilo program, 7 % prostor, 7 % termin in pa 10 % ceno.

89 % bi vsekakor priporočilo naše Angleške igralne urice drugim, medtem ko bi jih 11 % verjetno priporočilo.

Hvala za pohvale pri komentarjih, bomo pa upoštevali vaše nasvete pri Angleških igralnih uric v naslednjem šolskem letu.

Žal nam je, da Angleške igralne urice ne morejo potekati v vrtcu, vseeno pa smo se potrudili, da so bile tudi v šolskih prostorih čim bolj prilagojene predšolskim otrokom.

Hvala za vaše zaupanje, v drugi polovici avgusta vas vabimo na Angleške igralne urice na prostem. Tisti, ki ste obiskovali Angleške igralne urice v tem šolskem letu, imate za vsako uro 1€ popusta. Zaradi oblikovanja skupin se prosim čim prej prijavite, saj je število mest omejeno. Več informacij na Angleške igralne urice na prostem 2015.