V prvih mesecih novega leta vsa podjetja pripravljajo analize poslovanja in letna poročila za preteklo leto. Veliko podjetij pripravi letno poročilo tudi v tujem jeziku, pomembno pa je, da je poročilo dobro prevedeno, razumljivo in zvesto izvirniku. Zato je pametno zaupati prevod letnega poročila prevajalcu in pa pred objavo slovenskega poročila poročilo tudi lektorirati.

Letno poročilo odraža uspeh vašega podjetja in je odlično orodje, kako pridobiti nove poslovne partnerje za sodelovanje in kako predstaviti svoje podjetje javnosti. Zato je dober prevod letnega poročila še kako pomemben pri preboju in predstavitvi v tujini. Letna poročila pri podjetju BLA BLA lektorirajo in prevajajo izkušeni lektorji in prevajalci, ki razumejo računovodsko izrazoslovje, poznajo računovodske standarde in se spoznajo na poslovno komuniciranje. S skupnimi močmi poskrbimo, da je vaše letno poročilo tudi v tujem jeziku zvesto izvirniku, da se bere z lahkoto ter da je za vas prevod cenovno ugoden in da ga prejmete nazaj v najhitrejšem času. Po potrebi vaše poročilo tudi grafično oblikujemo. S prevajanjem letnih poslovnih in računovodskih poročil raznih podjetij se ukvarjamo že dobro desetletje, še posebej močni pa smo pri prevajanju poročil na področju energetike (Elektro podjetja). Pri nas je v ceno prevoda tudi že vključena lektura naravnega govorca.

Za vsako podjetje pripravimo individualno ponudbo, zato vas vabimo, da nam pišete na info@blabla.si ali nas pokličete na 040 638 830, da pripravimo pravo ponudbo za vas! Prijavite se tudi na naše novice, saj ste tako lahko deležni še dodatnega popusta za naše storitve.

Mogoče vas zanima:

Prevajanje

Lektoriranje

Zadnji prevodi

O nas