Danes praznujem že 8. rojstni dan BLA BLA!

Za BLA BLA je precej uspešno leto, do konca julija smo prevedli in lektorirali več kot 850 strani, na Angleških igralnih uricah smo imeli več kot 80 predšolskih otrok in aprila in maja z nastopi po vrtcih in šolah zaključili že četrto leto, odkar imamo Angleške igralne urice v Slovenski Bistrici in okolici.

AIU

Septembra začnemo znova in širimo ponudbo. Vabimo vas k vpisu na intenzivni tečaj angleščine za odrasle, organizirali bomo razne enodnevne delavnice na različne teme, obenem pa nadaljevali z vsemi dejavnostmi, ki smo jih izvajali dosedaj. Na vašo željo bomo podaljšali Angleške igralne urice na 30 ur, tako da bodo trajale čez celo šolsko leto in tako tudi omogočili vpis kadarkoli. Konec meseca avgusta vas bomo povabili v park, da vam predstavimo Angleške igralne urice in naše druge tečaje,…

Ker širimo našo ponudbo, iščemo ljudi za sodelovanje. Predvsem iščemo učitelje in študente angleščine in/ali nemščine iz okolice Slovenske Bistrice, veseli pa bomo, če se nam oglasite tudi prevajalci. Naš delovni naslov je info@blabla.si, lahko pa nam pišete tudi na Facebook ali pokličete na 040 638 830.

Če ne prej, se (ponovno) srečamo, spoznamo septembra. Do takrat pa… na zdravje!:)