PiškotiSpletna stran podjetja BLA BLA je namenjena predstavitvi dejavnosti podjetja BLA BLA, to je prvenstveno prevajanju, lektoriranju in izobraževanju. Čeprav se avtor spletne strani trudi objavljati točne in ažurne informacije, obenem ne prevzema odgovornosti za popolnost podanih informacij. Vse informacije, ki so navedene na tej spletni strani, so tako zgolj informativne narave. Pridržujemo si pravico do spremembe vsebine na spletni strani BLA BLA kadarkoli in brez obvestila vnaprej. Pri tem ne prevzemamo odgovornosti za morebitne posledice za uporabnika.

Vsebina in informacije na spletni strani BLA BLA, ime, logotip, zasnova spletne strani, so last podjetja BLA BLA, Darja Pipuš Sunesko, prevajanje, s.p. in kot take zaščitene kot avtorsko delo. Brez prejšnjega dogovora se jih ne sme razmnoževati, deliti ali kopirati. Storitve – prevajanje, lektoriranje, izobraževanja, ki jih podjetje BLA BLA oglašuje na tej spletni strani, so delo le-tega podjetja.

Vse informacije, kontaktne podatke in podobno, ki jih podjetje BLA BLA prejme preko spletne strani, se smatrajo, da so zaupne narave in jih podjetje ne bo posredovalo tretjim strankam.

Ker se nenehno trudimo izboljšati vašo uporabniško storitev ob obisku naše spletne strani, spletna stran uporablja piškotke. Določeni piškotki so nujno potrebni, da spletna stran sploh deluje, določeni piškotki pa nam pomagajo pri spremljanju obiska spletne strani in podobno. Kot uporabnik dovoljujete, da podjetje BLA BLA uporablja piškotke, torej samodejno shranjuje majhne datoteke na vaš računalnik. Če ne želite dovoliti piškotkov, se lahko zgodi, da ne boste mogli uporabljati spletne strani BLA BLA, kot je uporabi namenjena.

Za več informacij o piškotkih se lahko obrnete na spletno stran informacijske pooblaščenke.