Prevajalci smo večinoma na “dežurstvu”. Delo dobimo kadarkoli in dostikrat nas ujame nekje na poti. Ko smo ravno v trgovini ali na kavi s kolegico prevajalko, ali na pošti ali kje drugje. V tistem trenutku vse spustimo iz rok in hitimo pred računalnik, da vidimo kaj in koliko smo dobili za prevest. Večinoma se mudi in ko delamo, delamo. Ne prevajamo od 8h do 15h, ampak delamo več dni in noči skupaj, ali več tednov z vikendi vred, nato smo ponovno na dežurstvu oziroma “dopustu” do naslednjega klica ali sporočila.

V prvi polovici leta smo pri BLA BLA pridno “dežurali”. Prevedli smo več kot 750 strani, lektorirali več kot 500 strani, uspešno zaključili Angleške igralne urice za otroke, popravili ocene z inštrukcijami za angleški jezik, zaključili dva tečaja angleščine za odrasle in še bi lahko naštevali.

Avgusta nadaljujemo z vsemi svojimi dejavnostmi v malce bolj okrnjeni obliki (vsaj kar se tiče tečajev), septembra pa ponovno vpisujemo v vse naše tečaje.

Julija pa obveščamo naše cenjene stranke, da smo na počitnicah! Za res, res nujne prevajalske zadeve in zagate nas dobite na 040 638 830. Vas pa že vnaprej opozarjamo, da bomo julija verjetno potrebovali kakšen dan, dva, tri,… preden bomo prišli do računalnika. 🙂

Želimo vam lepo poletje, polno krasnih doživetij, če pa greste v tuje kraje, ne pozabite prebrati ali natisniti našega poletnega angleškega slovarčka!

BLA BLA NA POČITNICAH