28
Views

Siri se bo končno izboljšala spomladi 2025, ko bo Apple svoj sistem Apple Intelligence AI dal na voljo vsem prek svoje posodobitve za iOS 18.4, pravi Mark Gurman iz Bloomberga v najnovejšem glasilu Power On. Do zdaj je bilo rečeno le, da bodo vodilne funkcije AI na voljo naslednje leto.

Apple svoje nove funkcije redno razširja postopoma, v točkovnih posodobitvah, v svojih operacijskih sistemih. Tako je na primer možno, da bo Siri pridobila opcijo (prek Apple Intelligence), da v vašem imenu naredi stvari, kot je izkopavanje vaše osebne izkaznice iz vaše knjižnice s fotografijami, ki vsebuje 20.000 fotografij, in kopiranje številke vašega vozniškega dovoljenja za vnos v spletni obliki, vendar morda funkcije za ustvarjanje emodžijev ali pomoč pri pisanju, ki jih poganja AI, še ne bodo pripravljene. Gurman o tem ne govori neposredno, vendar je dobro imeti v mislih.

Kaj bo na prvem mestu, bi moralo postati jasnejše, ko bodo različice beta sistema iOS 18 pozneje letos začele vključevati funkcije in se bo bližala izdaja 18.4. Medtem se to jesen pričakujejo funkcije, kot je integracija ChatGPT, nov vmesnik Siri, ki opušča staro krožno grafiko za utripajočo mavrico okoli notranjega roba zaslona, ​​in globlje poznavanje izdelkov, ki vam Siri omogoča osnovno tehnično podporo.

V nadaljevanju Applov načrt za umetno inteligenco očitno vključuje tiste AirPods z vgrajenimi kamerami, ki se občasno pojavijo v govoricah, kot je bila prejšnji teden govorica analitika dobavne verige Ming-Chi Kuo, ki pravi, da bodo imeli infrardeče senzorje in se bodo uporabljali skupaj z Vision Pro za zaznavanje gest in gibanja. Gurman opisuje nekaj podobnega Metinim očalom Ray-ban – umetna inteligenca bi lahko na primer obdelala slike iz njih, da bi opisala stvari v vašem okolju ali vam pomagala pri navigaciji med hojo. Ti novi AirPods Pro, piše, bodo morda dve generaciji stran.

Article Categories:
Tech

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja